"Вечори на хуторі біля Диканьки"

2014-12-26

/Files/images/foto2/IMG_3868.JPG

Різдво, Новий рік – одні з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, події, які протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, які знають, люблять і які з нетерпінням чекають люди, різні у своїх етно-національних традиціях і релігійних переконаннях. Ці свята у кожного асоціюються зі святковим настроєм, колядками, подарунками, іграми, розвагами.

Хто не бував в українському селі під час різдвяних свят? Кому не відомо, що таке любов до нестями? Приборкати нечисту силу, злітати в гості до цариці, посватати кохану дівчину - і все це за одну ніч! Таке можливо тільки в святвечір і тільки на хуторі біля Диканьки.

Чудовий театралізований вечір "Вечори на хуторі біля Диканьки" за мотивами творів М. Гоголя підготували учні 9-11 класів. Глядачі мали змогу дізнатися історію про всеперемагаючу любов Вакули та Оксани, які розгортаються в мальовничій Диканьці і в царському палаці в Петербурзі напередодні Різдва. Цікава, динамічна, майстерна гра учнів зачарувала всіх присутніх, змусила бути частиною цього музичного дійства.


Кiлькiсть переглядiв: 224