• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новорічні ранки «В пошуках Нового року»

Новорічні ранки «В пошуках Нового року»

2015-12-28

/Files/images/tabr/101_3221.JPG

З 28 по 30 грудня в актовій залі закладу були проведені новорічні ранки для учнів початкових класів «В пошуках Нового року».

Кожен з дітлахів готувався до святкування по-особливому – хтось вчив вірші, пісні, інші готували новорічні костюми. Вони прийшли на виставу чепурні та веселі, і в передчутті свята. І їх надії виправдалися. Діти з радістю прийняли участь у новорічній виставі та проявили себе хорошими артистами, показавши всю свою творчу майстерність і запал здібностей. Їм довелося перевтілитися в різних героїв. З самого початку вистави казкові персонажі захопили дітей у чарівний світ казки. Таким чином, діти змогли поринути у святкову атмосферу пригод, взяти участь у різноманітних конкурсах та запальних танцях.

Та найбільше радості діти отримали від появи найбільш очікуваних новорічних гостей – Діда Мороза та Снігуроньки. Діти разом з головними дійовими особами свята заспівали новорічні пісні, розказували вірші та водили хороводи навколо новорічної ялинки. І звичайно ж, яке свято без подарунків від Діда Мороза. Але головний подарунок - відмінний настрій і добра пісня.

/Files/images/tabr/101_3225.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 179