• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Казкова вистава "Казка для Миколая" та відкриття головної ялинки району

Казкова вистава "Казка для Миколая" та відкриття головної ялинки району

2016-12-19

/Files/images/tabr/191212.gif

19 грудня 2016 року у районному будинку культури для дітей з усіх загальноосвітніх закладів району проведено казкову виставу «Казка для Миколая», яку підготували учні опорної школи НВК «Голованівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім.Т.Г.Шевченка – гімназія», вихованці БДЮТу та Голованівської дитячої школи мистецтв. Вони дарували пісні та таночки своїм маленьким друзям, а казкові герої проводили цікаві та веселі ігри з глядачами. На завершення свята до дітей завітав Святий Миколай з привітаннями та солодкими подарунками. Діти вручили йому скриньку з побажаннями, які вони написали на початку свята, з надією на здійснення всіх бажань.

Також, цього дня, учні закладу взяли участь у відкритті головної ялинки району.

З вітальним словом до присутніх на святі гостей від імені керівників району та від себе особисто звернулася Бугаєнко Ольга Петрівна, яка по завершенню свого виступу вручила подарунки опорним навчальним закладам району (Побузькій ЗШ І-ІІІ ст.., НВК «Голованівська ЗШ І-ІІІ ст.ім.Т.Г.Шевченка – гімназія», НВК «Перегонівська ЗШ І-ІІІ ст. – ДНЗ») за виготовлення гірлянд для районної ялинки.

По завершенню свята всі учасники святкового дійства отримали солодощі з рук Святого Миколая і Дідуся Мороза та запрошення на зустріч з головними героями новорічних свят Дідусем Морозом та Снігуронькою 02 січня 2017 року об 11.00 годині.

Кiлькiсть переглядiв: 187