Шановні батьки!

2020-10-30

/Files/images/nova_papka_2020/11111unnamed.jpg

Стрімке зростання рівня захворюваності педагогічних працівників та здобувачів освіти потребує вжиття невідкладних додаткових заходів, спрямованих на мінімізацію безпосередніх фізичних контактів між учасниками освітнього процесу. Керуючись листом управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації №35-12/3032/0.35 від 29.10.2020 та враховуючи висновок районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Голованівський ліцей ім. Т.Г.Шевченка розпочинає навчання після канікул 02.11.2020 року за змішаною формою навчання, а саме:

1) Клас ділиться на дві групи та встановлюється черговість їх відвідування закладу (через день);

2) Теми з навчального предмету однією групою учнів класу вивчаються очно, а іншою – дистанційно, за допомогою Google Classroom, Viber та електронного журналу “Моя школа”, з дотриманням розкладу занять та часу проведення уроку.

А також доводимо до Вашого відома,якщо дитина не бере участі в освітньому процесі протягом 10 робочих днів підряд з невідомих причин, заклад освіти зобов’язаний інформувати про це відповідну службу у справах дітей. Тому просимо підтримувати щоденний контакт з класними керівниками та учителями, доступними для Вас засобами зв’язку.

Шановні батьки! Просимо Вас дотримуватись ст.55 п.3 Закону України «Про освіту» та сприяти виконанню дитиною освітньої програми з метою досягнення нею результатів навчання.

Спільно дбаймо про фізичне і психічне здоров’я дітей, сприяймо розвитку їх здібностей, формуймо навички здорового способу життя.

З повагою адміністрація Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка.

Кiлькiсть переглядiв: 137