Звернення до батьків

2021-02-18

/Files/images/nova_papka_2020/на сайт.jpg

В даний час в мережі Інтернет масового поширення набули різноманітні «вірусні» підліткові флешмоби, які пропагандують вживання таблеток дітьми без контролю дорослих, лікарів, що може призвести до летальних наслідків.

Так, 16 лютого 2021 року в місті Боярка, що на Київщині в академічному ліцеї «Гармонія» дві учениці 7 класу придбавши в аптеці лікарські засоби та, вживши їх у незначній кількості, отруїлись в наслідок чого одна з учениць загинула.

Кожна сім’я має власні життєві цінності, яких дотримується вся родина, найголовніша з яких - життя людини. Традиції, норми та правила, які закріпились у родині - довговічні.

Шановні батьки! Допоможімо дітям «зрозуміти», що мережа Інтернет не завжди є прикладом для наслідування; навчімо наших дітей правильно використовувати Інтернет-ресурси; нагадаймо, що «розваги» онлайн несуть небезпечні та неминучі наслідки в реальному житті.

Спілкування з незнайомцями, перегляд та повторювання (наслідування) дій, які публікуються в групах та на сторінках соцмереж призводять до неочікуваних (трагічних) випадків.

Незважаючи на сучасний та швидкий темп життя, знайдімо час для щирого, відкритого спілкування з дітьми. Сподіваємося, що спільними зусиллями вбережемо наших дітей від необачних дій.

Кiлькiсть переглядiв: 90