"Для майбутніх випускників "

2022-01-10

УРОКИ МАЙСТРІВ

Шановні учні 10-11 класів!

Якщо ви зацікавленіу розвитку та зростанні власного рівня мовно-літературної освіти, прагнете отримати якісну підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання, розширити особисті культурні та духовні горизонти, запрошуємо вас стати слухачами онлайн-школи мовно-літературної освіти «Уроки майстрів»!

Відомі вчені, професори та доценти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, справжні майстри своєї справи будуть проводити онлайнові заняття на платформі ZOOM. Заняття відбуватимуться двічі на місяць у вечірні години, тривалість кожного – 40 хвилин. Тематика занять зорієнтована на навчальні програми з української мови і літератури для закладів загальної середньої освіти, а також на програму з підготовки до ЗНО.

Окрім того, слухачі школи отримають нагоду стати учасниками онлайн-спілкувань про життя та творчість відомих письменників, зможуть зустрічатися з молодими поетами та прозаїками членами студентського Клубу творчої молоді «Обрій», брати участь у конкурсах декламаторів на краще виконання поезій Тараса Шевченка та Ліни Костенко.

Програма, розклади занять, анонси літературних зустрічей будуть надсилатись на вашу електронну пошту після формування навчальних груп.

Навчання у онлайн-школі «Уроки майстрів» безкоштовна.

Зробіть перший крок – перейдіть за покликанням https://forms.gle/DqNTFcaT8jxt5EoE7 , зареєструйтесь і станьте активним слухачем онлайн-школи мовно-літературної освіти «Уроки майстрів»!

До успіху разом!

Кiлькiсть переглядiв: 79