• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 1 етап XІХ обласного Чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2017/2018 навчального року – синхронному Кубку з гри «Що? Де? Коли?»

1 етап XІХ обласного Чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2017/2018 навчального року – синхронному Кубку з гри «Що? Де? Коли?»

2017-11-10

/Files/images/1/ренепепрае.jpg

10 листопада 2017 року учні 7-11 класів взяли участь у 1 етапі XІХ обласного Чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2017/2018 навчального року – синхронному Кубку з гри «Що? Де? Коли?»

Участь в інтелектуальному турнірі взяли 9 команд.

Особливість синхронного турніру полягає в тому, що це заочна форма змагань, яка передбачає узгоджене проведення у період з 10 по 12 листопада поточного року ігор на одні й ті самі питання в декількох різних населених пунктах. Таким чином учні закладу освіти змагалися не тільки між собою, але і зі своїми ровесниками із інших шкіл та вихованцями гуртків закладів позашкільної освіти зі всієї Кіровоградської області.

Кожній команді у складі 5 гравців і 1 капітана необхідно було дати відповіді на 30 непростих запитань, тематика яких була досить різноманітною. Проте всі запитання об’єднувало те, що вони тією чи іншою мірою пов’язані з Україною, її історією, культурою, літературою, мистецтвом, спортом, видатними громадськими та політичними діячами. Щоб знайти відповідь на запитання гравцям необхідно було проявити ерудицію, кмітливість, винахідливість та вміння знаходити несподівані логічні зв’язки між загальновідомими фактами.

За підсумками гри найбільшу кількіст балів набрала команда 11 класу.

/Files/images/1/0з09з0з.jpg /Files/images/1/0з09з0з.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 173