• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар учителів іноземних мов

Районний семінар учителів іноземних мов

2018-03-21

/Files/images/111/FB_IMG_1521820555880.jpg

21 березня в НВК відбувся районний семінар учителів іноземних мов з теми ''Урок англійської мови у вимірі сучасних освітніх технологій із використанням нової цифрової техніки, лінгафонного обладнання та інтерактивної дошки''.

Позивай О.А., вчителем вищої квалійної категорії, ''старший учитель''., провела урок у 6-А класі на тему ''Опис предметів. Загублені речі'' з використанням смарт-дошки та інтернет-ресурсів.

Учасники семінару побачили фрагмент уроку учителя Запорожчук Г.М., спеціаліста першої кваліфікаційної категорії, проведеного з учнями 7-А класу на тему ''Дива, створені людиною'' у лінгафонному кабінеті з використанням програмового забезпечення цифрової мовної лабораторії діалог ''Nibelung''.

Учні 3-10 класів також продемонстрували свої знання іноземної мови, комунікативні вміння та артистичні здібності у мистецько-поетичній композиції ''У чудовій країні книг''.

Завдяки можливостям нового технічного обладнання у нашому навчальному закладі уроки та позакласні заходи стають більш сучасними, динамічними, інтерактивними та відповідають вимогам Нової української школи.

/Files/images/111/FB_IMG_1521820563988.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 210