• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 25 квітня, ранок в школі розпочався з лінійки, на якій було оголошено День цивільної оборони...

25 квітня, ранок в школі розпочався з лінійки, на якій було оголошено День цивільної оборони...

2014-04-25

/Files/images/foto_2/+Изображение 002.jpg

25 квітня, ранок в школі розпочався з лінійки, на якій було оголошено День цивільної оборони, а також учнів ознайомили із переліком запланованих заходів, в яких вони братимуть участь, змістом, місцем і часом проведення "Дня ЦО».
Потім були відпрацьовані дії з евакуації дітей у безпечне місце в разі виникнення пожежі чи стихійного лиха.

По сигналу тривоги всі учні, вчителі, технічні працівники евакуювалися на подвір'я школи. Після чого прибули пожежники і евакуювали тих, хто не зміг сам вибратись з будівлі.

/Files/images/foto_2/+Изображение 028.jpg

Невоєнізованими формуваннями школи були проведені відповідні заходи згідно отриманих секретних пакетів: санітарним постом була надана перша медична допомога при опіку. Представники класів на швидкість виготовляли ватно-марлеві пов’язки. А на завершення навчань азарту та радості додали військово-спортивні змагання, де всі бажаючі на швидкість одягали протигази. День цивільної оборони в школі пройшов організовано, динамічно і цікаво. Цей день цивільної оборони був, на щастя, лише навчальним, та з впевненістю можна сказати, що учні школи, у разі надзвичайної ситуації, будуть адекватно на неї реагувати, що врятує не одне життя.

Кiлькiсть переглядiв: 58