• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 15 травня у м. Києві в Національному академічному театрі імені І.Франка відбулась церемонія закриття ХІV Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П.Яцика...

15 травня у м. Києві в Національному академічному театрі імені І.Франка відбулась церемонія закриття ХІV Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П.Яцика...

2014-05-15

/Files/images/foto_2/=DSC06909.JPG

15 травня у м. Києві в Національному академічному театрі імені І.Франка відбулась церемонія закриття ХІV Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П.Яцика, який спрямований на піднесення соціального престижу української мови.

У святковій залі зібралися переможці і призери турніру, учителі, меценати, політичні, культурні та громадські діячі. Переможці та призери цього мовного марафону отримали дипломи, заслужені грошові премії та корисні бібліотечки від Ліги українських меценатів та громадсько-політичних діячів.

Похвально, що серед запрошених на зібрання була учениця 6-А класу нашої школи Макаринська Марина. За успіхи в конкурсі та любов до рідної мови її нагороджено дипломом Ліги українських меценатів від імені голови Національної Спілки Письменників Віктора Баранова, бібліотечкою та заохочувальною грошовою премією.

Вітаємо Марину з престижною нагородою і бажаємо й надалі успіхів у вивченні рідної мови.

/Files/images/foto_2/==Изображение 007.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 124